VERENIGT

Nieuwsberichten

Pagina 1 van 15  > >>


8 Mar 2017
Ingezonden door: Timor Nonneman

Dankzij de Burgerbegroting lanceert PSC Open Huis een nieuw project genaamd 'Komen Eten+'.

Via dit initiatief wilt Open Huis 


1 Mar 2017
Ingezonden door: Timor Nonneman

Deze maand staan er 40 activiteiten geprogrammeerd. Een programma met sport, cultuur, ontmoeting,  lekker en gezond eten, vormingen, projecten, muziek, poëzie en nog veel meer. En alles aan een beperkte kostprijs of gratis.

Raadpleeg hier onze kalender

Daarnaast lanceert Open Huis op 30/03/2017 het project Komen Eten+:
Een project van de Burgerbegroting waarbij we mensen ondersteunen die thuis een gezonde maaltijd willen klaarmaken voor hun genodigden...

 

 


13 Feb 2017
Ingezonden door: Timor Nonneman

In 2016 werkte PSC-Open Huis samen met het Expertisecentrum Dementie Orion, Centrum Kauwenberg en deelnemers van Recht-op rond het thema "Armoede & Dementie" 

Na een boeiend traject van focusgroepen en werkgroepen met mensen in armoede werd het rapport opgemaakt: "Dementie en armoede - over de wederzijdse beïnvloeding tussen armoede en dementie". 

 


1 Feb 2017
Ingezonden door: Timor Nonneman

Het is misschien wel de kortste maand van het jaar, maar toch staan er 34 activiteiten op het Open Huis programma. Betaalbare activiteiten in een divers aanbod van cultuur tot sport, van ontmoeting tot workshops. Hier alvast een greep uit het aanbod:


4 Jan 2017
Ingezonden door: Timor Nonneman

Onze beste wensen voor 2017!

 

We vliegen er bij Open Huis meteen in met een activiteitenaanbod van meer dan 30 activiteiten. Een veelzijdig programma met cultuur, sport, ontmoeting, workshops en projectwerk.