VERENIGT

Nieuwsberichten

Pagina 1 van 14  > >>


4 Jan 2017
Ingezonden door: Timor Nonneman

Onze beste wensen voor 2017!

 

We vliegen er bij Open Huis meteen in met een activiteitenaanbod van meer dan 30 activiteiten. Een veelzijdig programma met cultuur, sport, ontmoeting, workshops en projectwerk.

 


7 Dec 2016
Ingezonden door: Timor Nonneman

De maand december is voor veel mensen geen makkelijke maand. Veel mensen die alleenstaand zijn of een beperkt netwerk hebben, hebben hun weg reeds gevonden naar Open Huis. PSC-Open Huis heeft heel wat activiteiten in het aanbod waar mensen makkelijk kunnen aansluiten. Ook tijdens de Kerstperiode is er heel wat te doen:


2 Nov 2016
Ingezonden door: Timor Nonneman

Het novemberprogramma van Open Huis werd net op de Open Huis Raad gepland. Meer dan 30 activiteiten staan er deze maand weer op. Met speciale aandacht voor:


6 Oct 2016
Ingezonden door: Timor Nonneman

Deze maand staan er 37 activiteiten op het Open Huis programma. 37 is veel, dat beseffen we, maar we trachten hiermee een zo breed mogelijk aanbod te programmeren. Ook al heb je een beperkt inkomen of zit je met veel zorgen, hopelijk vind je bij Open Huis een manier om je te ontspannen of om mensen te ontmoeten die écht zijn en oprecht interesse in je tonen.

Het Open Huis programma van deze maand omvat vooral activiteiten rond cultuur, sport, ontmoeting, infovergaderingen en vergaderingen rond armoedebestrijding. Het belang van dit laatste is cruciaal. Bekijk hier bijvoorbeeld een fragment van de Afspraak (05/10/2016)

Deze maand vind je onder andere op onze kalender:

 

 


7 Sep 2016
Ingezonden door: Timor Nonneman
Open Huis duikt krachtig de nazomer in met een reeks van 30 activiteiten. Sport & beweging, cultuur en ontmoeting, maar ook aandacht voor armoedebestrijding en gezondheidsthema's. Hier vindt u kort een overzicht van een aantal activiteiten.