Agenda

HET GROEPSWERK EN ACTIVITEITEN ...


8 Aug 2014

Augustus programma en onze nieuwe coördinator
Augustus, een keizerlijke maand, een nieuwe coördinator. Ook deze maand sluiten we geen deuren. 23 activiteiten stellen zich voor op ons programma: Sportopia - Citytrip naar Namen - Wii baseball - Workshop cocktails - Quiz - Abba gold tribute - Noordkasteel wandeling - zwemmen - Netbal - Muziek in de Wijk - Slongs Dievanongs. Raadpleeg hier onze kalender voor alle details.

Ook Eric Joris stelt zich voor:

Vanaf deze maand ga ik aan de slag als nieuwe teamverantwoordelijke bij het Open Huis. Om te weten wat voor vlees jullie in de kuip hebben, wil me me daarom even voorstellen.

45 jaar geleden werd ik in Leuven geboren maar ondertussen woon ik bijna 20 jaar in Borgerhout. Ik woon er met Patsy, mijn vrouw en mijn twee zoontjes Bram en Wout (8 en 4 jaar oud).

Na mijn studies in Leuven en Heerlen (Nederland) heb ik gedurende een tiental jaren bij onze noorderburen gewerkt. De voorbije jaren werkte ik binnen de ontwikkelingssamenwerking. Ik volgde er projecten op in diverse Afrikaanse en Latijs-Amerikaanse landen. Maar nu heb ik er voor gekozen om in mijn eigen stad, waar ik ook heel actief ben als vrijwilliger, te werken.

Je kan mij in het Open Huis aantreffen op maandag, woensdag en donderdag. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten en met jullie samen te werken!

U kunt Eric bereiken op eric.joris@cawantwerpen.be of 03/272.25.61