Algemeen


15 Aug 2013

Verhuisd en dus een nieuwe adres
De verhuizing is achter de rug. We zitten nu in de Dambruggestraat 126.

  • • Het PSC is gemakkelijk vanuit het Centraal Station bereikbaar, tram 12 stopt om de hoek en het metrostation Elisabeth (lijn 3,5,6,2) is om de andere hoek.
  • • Veel mensen hebben ons al gevonden, maar sommigen konden het adres toch niet gemakkelijk vinden. De Dambruggestraat is een heel lange straat. Volgende info helpt om ons te vinden: wij zitten vlak bij de Hubo en aan de achterkant van de Bibliotheek in het Permekegebouw op het De Conickxplein.

We hebben echt geluk om zo samen in een gebouw de verbouwing te mogen afwachten. Het was de eerste tijd wel even aanpassen, want er kunnen niet zoveel mensen in de ‘Wachtkeuken’ als in de onthaalruimte van de Lange Stuivenbergstraat. De Dambruggestraat geeft de mogelijkheid om in de kleine studio’s in alle rust met twee of drie collega’s te werken. 
Jammer genoeg kunnen in we deze periode geen bijkomende stagiaires aannemen bij gebrek aan bijkomende werkplekken. Er kunnen tijdens de permanentie (dinsdag- en donderdagmorgen) van het vluchtelingenwerk ongeveer 20 nummers worden uit gedeeld, de anderen worden doorverwezen naar een volgende permanentie of er wordt een afspraak gemaakt.

De groepsactiviteiten van het PSC Open Huis gaan door in Permeke of in het Buurthuis in de Lange Beeldekenstraat. 
De juiste informatie vind je op de website van het PSC.