OPEN HUIS RAAD


Binnen de groepswerking worden vele activiteiten georganiseerd, waarbij gezondheid en sport een belangrijke plaats innemen.  Elke eerste woensdag van de maand is er vanaf 14u de Open Huis Raad: alle activiteiten van de voorbije maand worden dan geëvalueerd, en er wordt een planning gemaakt voor de komende maand, hierbij heeft iedereen inspraak.

Nieuwsberichten


9 Jan 2014
Ingezonden door: Timor Nonneman
Wij wensen u een mooie start voor 2014 met veel deugddoende momenten, fijne ontmoetingen, vriendschap en plezier in wat je onderneemt.
 
Gisteren gingen wij met de groep van PSC-Open Huis van start met het plannen van onze activiteiten voor januari. Met als resultaat een gevarieerd aanbod van sportieve, ontspannende en leerrijke activiteiten. Maar ook werkgroepen die gericht zijn op armoedebestrijding en beleidsbeïnvloeding van onderuit.

Mensen met een beperkt inkomen of een klein netwerk kunnen bij ons terecht voor oa wandelen, zwemmen, kegelen, poëzie, interessante uitstappen, kookworkshops, bingo, volksliedjes of gewoon een lekkere koffie in ons inloophuis. We vragen geen lidgeld en trachten de instapdrempel zo laag mogelijk te houden.
 
Via deze link kunt u onze activeitenkalender downloaden.